fredag 11 juli 2008

IPhone och dvd

Jag bloggar i smyg. Familjen ser Kollopapporna på dvd och jag sitter på golvet med datorn i knät och låtsas titta uppmärksamt på filmen.
Skönt nog har vi inte bjudit hem någon idag, det finns faktiskt en gräns för social aktivitet. Mannen som satt halva natten utanför Telias butik i Stora Stan för att få tag i en iPhone, ser ut att halvsova. De, iPhonarna alltså, släpptes vid midnatt och han bänkade sig där vid 8-tiden på kvällen. Strax efter 3 var han hemma, efter att ha fått ringa ett vaktbolag som släppte ut bilen ur parkeringshuset mot en smärre, host, avgift på 600 spänn. Men han är glad och stoltserar med den T-shirt han fick av snälla Telia:

Vissa har det, andra har den.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Host host. Tänkte idag att det finns verkligen knäppskallar som köar för sånt som iphone...
(Det har folk gjort här i Lule också.) Och så hör jag att din (mig veterligen) rätt så vettiga man gjort det...så jag får nog ändra min något fördomsfulla uppfattning...eller?

Anonym sa...

Vilken tur att min man inte läser din blogg..då hade han dött av avund på fläcken...det lyser så märkligt i hans ögon bara ngn nämner iphone..;-))

Anonym sa...

Persilja o Alltiallon, visst är det svårt att förstå det där ha-begäret till tekniska prylar som vissa har. Varför vill inte våra män ha mjuka ting? Och Persilja, verkar min man vara vettig?! Really? Tror jag ska tala om för honom att du har skrivit det, då blir han så glad!
Jag som är ny Bloggeranvändare höll på att missa era kommentarer. Blogger tyckte de skulle granskas först, så de höll på att inte bli hittade av mig. Hade varit ledsamt att missa dem.

Cecilia N sa...

Tack Bloggblad för att jag råkade hamna här! Jag kom på hos vem. Hej igen! (Även om jag inte läste så ofta förut.)